WELKOM BIJ JANSSEN KERRES MAASTRICHT – MOLENSINGEL

U bent van harte welkom in onze vestigingen in Maastricht! Janssen Kerres biedt u zorgeloze mobiliteit die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Graag informeren we u over onze merkenoccasionsonderhoud voor alle merken en het leasen van een personenauto of bedrijfswagen. Bekijk ook onze website: www.janssenkerres.nl of kom langs voor een kennismaking, proefrit en meer!

 

ONZE MERKEN

Als vertegenwoordiger van 6 topmerken met de merken Citroën en Kia in Maastricht Molensingel, kunnen wij ten alle tijden voldoen aan uw mobiliteitsbehoefte. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe personen- of bedrijfswagen, aanschaf van een betrouwbare occasion, het uitvoeren van onderhoud, schadeherstel of het faciliteren van huurauto’s; bij Janssen Kerres bent u zeker aan het juiste adres. Onze verkoopadviseurs staan met alle plezier voor u klaar om te begeleiden in uw keuze.

ALTIJD MEER DAN 1000 OCCASIONS

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion? Met een ruim aanbod van meer dan 1000 occasions van alle merken is er voor ieder wat wils. Zowel voor personenauto’s, als ook bedrijfswagens kunt u bij ons terecht! Bekijk onze actuele voorraad op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Vind hier uw occasion!

ONDERHOUD ONGEACHT WELK MERK

Ongeacht werk automerk, welk model en ongeacht de leeftijd van uw auto, iedereen is welkom voor onderhoud bij Janssen Kerres. Onze servicemedewerkers en monteurs zijn opgeleid om elk merk te onderhouden en te repareren. Via onze online werkplaatsafspraak planner kunt u gemakkelijk een afspraak plannen voor uw auto. Plan nu een afspraak!

JANSSEN KERRES LEASE

Wij bieden diverse mogelijkheden aan leasevormen voor zowel de zakelijke als de particuliere klant, een groot en gevarieerd product- en dienstenaanbod en wij zorgen voor maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Bij Janssen Kerres Lease heeft u de vrijheid van keuze uit alle automerken en u krijgt een transparant en eerlijk advies. Bovendien kunnen wij u volledig ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor zaken zoals verzekeringen, onderhoud, reparatie en vervangend vervoer zodat u altijd zorgeloos kunt rijden.

 

BRENG EEN BEZOEK TIJDENS ONZE OPENINGSTIJDEN

Showroom
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur

Magazijn
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur

 

Janssen Kerres Maastricht – Molensingel
Citroën
Molensingel 1
6229 PB Maastricht
Tel. 043-363 14 13
Bezoek dealer website
Janssen Kerres Maastricht – Molensingel
Kia
Molensingel 3
6229 PB Maastricht
Tel. 043-363 14 13
Bezoek dealer website

Social Media: